ROSA

SPOT

SKANDALL

MXD
NYHEDER  
ANMELDELSER  
PROGRAM  
BANDS  
FOREDRAG & DEBAT  
ÅBNINGSAFTEN  
FOTO- OG VANDKUNST  
SPOT HISTORIE  
BILLETSALG  
KONTAKT  
NYHEDSBREV
TAK TIL  
FRIVILLIGE  

Sangskrivning i rødt, hvidt - og blåt

Christer Knutsen
 
Hush
 
Teitur
 
Real Ones
 
Lørdag 22:00 Kunstbygningen

Den danske duo Hush og færøske Teitur har sammen med de norske solister Ane Brun og Christer Knutson været frontfigurer ved en koncertrække med det norske band Real Ones som backinggruppe. Det er DR, NRK P1 og ROSA, der har taget initiativ til forbrødringen på scenen, for at landene kan præsentere nogle af deres nye musikalske talenter for hinanden. Hvert indslag optræder med ”en håndfuld” numre. Turneen startede i Oslo i april, hvor det blev til fire norske koncerter og nu er turen så kommet til SPOT, hvor sangskriverne kan opleves lørdag aften i Århus Kunstbygning (uden Ane Brun, som dog kan høres andetsteds på festivalen). Musikken er allerede blevet sendt i norsk radio, men kan høres på P4 tirsdag 7. juni kl. 21.03.

Christer Knutsen (N)
Christer Knutsen udgav sin solo-debut i januar men har i årevis været fast inventar på den norske musikscene, bl.a. med Janove Ottesen fra Kaizers Orchestra samt Thomas Dybdal. Solo står den på steel-guitar, mandolin – og skramlet stemme.

Hush
Danske Hush står for et nøgent, enkelt udtryk. På debut’en ”A Lifetime” rammer de en nordisk countrytone, der ikke er hverdagskost med både mandoliner, banjo og akustisk guitar - samt Dorthe Gerlachs luftige, vidtrækkende vokal.

Teitur
Hører til i grænselandet mellem pop og viser og har etableret sig som Færøernes nye store eksportartikel. Han har turneret over hele verden de sidste år og er bl.a. blevet hyldet af det amerikanske musikmagasin Rolling Stone.

Real Ones
Norske Real Ones er et rock-band af den gamle skole med en vidunderligt organisk lyd, der trækker tråde tilbage til The Beatles og The Band. Norsk rocks største anmelder-darlings lige nu – og med god grund.
Mail til ROSA