ROSA

SPOT

SKANDALL

MXD
NYHEDER  
ANMELDELSER  
PROGRAM  
BANDS  
FOREDRAG & DEBAT  
ÅBNINGSAFTEN  
FOTO- OG VANDKUNST  
SPOT HISTORIE  
BILLETSALG  
KONTAKT  
NYHEDSBREV
TAK TIL  
FRIVILLIGE  

506 ansøgere til SPOT 1126. Januar, 2005

Henrik Friis

En portion indsendte cd'er, flankeret af booker
Conny Jørgensen og assistent Malene Mogensen
 
Deadlines skal skam tages seriøst. Så det tog et københavnerband konsekvensen af, da de kl. fire om morgenen mandag 17. januar (den dag der var deadline for ansøgere til SPOT 11-festivalen) endelig var blevet færdige med deres demo-indspilning. Hvad gør man så: Starter bilen, selvfølgelig, og kører til Århus for at aflevere musikken på ROSA. Gruppen nåede frem til Århus og ROSAs kontor samtidig med at personalet mødte op. Derefter fik de tre en kop kaffe at varme sig på inden det gik mod hovedstaden igen. Men på den måde nåede de også at blive blandt de i alt 506 acts, der har lagt billet ind på at komme med til årets SPOT Festival.

Det er andet år i træk, at ROSA modtager over 500 ansøgninger om at være med ved SPOT Festivalen, og et eksternt lytteudvalg er nu gået i gang med at vælge de orkestre ud, der skal være med til at præge årets program - hvortil skal lægges en række orkestre fra Danmark og det øvrige Skandinavien, som bookes til festivalen med det formål fortsat at præsentere et musikprogram, der afspejler tidens væsentlige og nye strømninger.

De første navne til festivalen - der foregår 10.-11. juni i og omkring Musikhuset Aarhus, Ridehuset og VoxHall - ventes offentliggjort i den sidste halvdel af februar, og det færdige musikprogram skulle ligge klart ved udgangen af april.

Mail til ROSA