ROSA

SPOT

SKANDALL

MXD




NYHEDER  
ANMELDELSER  
PROGRAM  
BANDS  
FOREDRAG & DEBAT  
ÅBNINGSAFTEN  
FOTO- OG VANDKUNST  
SPOT HISTORIE  
BILLETSALG  
KONTAKT  
NYHEDSBREV
TAK TIL  
FRIVILLIGE  

Kun få gæster valgte fin cuisine11. Juni, 2005

Tekst. René Wiborg. Foto: Manja Wachsmuth

Tjener Kåre Jonassen
præsenterer lørdagens
hovedret i ARoS´ ”Art Café”:
Kalvefilet med nye spæde grøntsager,
nye kartofler og cremet hønsesky.
 
Rockfolket er endnu ikke opdraget til, at gourmet mad og festival kan høre sammen.


I kunstmuseet ARoS´ ”Art Café” blev der fredag aften solgt ca. 50 couverter bestående af kalvefilet med nye spæde grøntsager, nye kartofler og cremet hønsesky.

- Det er da bedre end ingenting. Men jeg synes ikke helt, vi har solgt nok. Måske skulle vi overveje at sætte prisen ned til 100 kroner for en hovedret, siger tjener Kåre Jonassen, der står for den gode festivalmad.

Prisen er 135 kr. for hovedret. Forret og dessert koster ca. det halve. Det er den århusianske mesterkok René Knudsen, som står bag menuerne.

Forret: Varmrøget laksefilet
med salater og kørvelmarinerede
asparges.
 
Kåre Jonassen er dog fortrøstningsfuld for salget lørdag aften og er overbevist om, at lammeryg med persillefrit, ratatouille og balsamicosky kan lokke SPOT folket til.








Mail til ROSA