|
|
|
Tekst. René Wiborg. Foto: Manja Wachsmuth | Tjener Kåre Jonassen præsenterer lørdagens hovedret i ARoS´ ”Art Café”: Kalvefilet med nye spæde grøntsager, nye kartofler og cremet hønsesky. | | Rockfolket er endnu ikke opdraget til, at gourmet mad og festival kan høre sammen.
I kunstmuseet ARoS´ ”Art Café” blev der fredag aften solgt ca. 50 couverter bestående af kalvefilet med nye spæde grøntsager, nye kartofler og cremet hønsesky.
- Det er da bedre end ingenting. Men jeg synes ikke helt, vi har solgt nok. Måske skulle vi overveje at sætte prisen ned til 100 kroner for en hovedret, siger tjener Kåre Jonassen, der står for den gode festivalmad.
Prisen er 135 kr. for hovedret. Forret og dessert koster ca. det halve. Det er den århusianske mesterkok René Knudsen, som står bag menuerne.
| Forret: Varmrøget laksefilet med salater og kørvelmarinerede asparges. | | Kåre Jonassen er dog fortrøstningsfuld for salget lørdag aften og er overbevist om, at lammeryg med persillefrit, ratatouille og balsamicosky kan lokke SPOT folket til.
|
|
|
|
|