ROSA

SPOT

SKANDALL

MXD
NYHEDER  
ANMELDELSER  
PROGRAM  
BANDS  
FOREDRAG & DEBAT  
ÅBNINGSAFTEN  
FOTO- OG VANDKUNST  
SPOT HISTORIE  
BILLETSALG  
KONTAKT  
NYHEDSBREV
TAK TIL  
FRIVILLIGE  

Mew afslutter SPOT Festivalen6. Juni, 2005

Henrik Friis

Mew - lukker op for det nye materiale på SPOT 11.
(FOTO: Helena Christiansen)
 
ROSA – Dansk Rock Samråd kan nu med glæde offentliggøre, at Mew kommer til at slutte årets SPOT Festival af. Det sker sent lørdag aften – faktisk tre kvarter efter midnat - hvor gruppen går på scenen i Ridehuset.

Mew er på vej med et helt nyt album, som udkommer senere på sommeren – og som er produceret af Michael Beinhorn (Soundgarden, Korn, Marilyn Manson). Det er Mews andet udspil for EPIC/SONY efter Mew tegnede international kontrakt med selskabet lige efter SPOT 07. Første præsentation af de nye sange bliver altså på SPOT 11, hvorefter fire opvarmningsjobs for R.E.M. følger - inden både Roskilde Festivalen og Skanderborg Festivalen har gruppen på plakaten.


Den sene offentliggørelse af Mews optræden på SPOT skyldes to ting: Dels gruppens management, der har indgået eksklusivaftaler med andre arrangører, dels fordi SPOT festivalen selv ønsker at profilere det brede program med i alt 107 musikalske indslag frem for et enkelt: - Vi ønsker ikke kun at sælge billetter på et navn, som ROSAs og SPOT Festivalens leder Gunnar Madsen formulerer det.

– Når det så er sagt, er vi selvfølgelig meget glade for, at Mew vil spille hos os. De debuterede i sin tid på SPOT og er et orkester som ROSA gennem årene har støttet ved flere lejligheder i udlandet – omkring showcases og koncerter. Og nu er vi de første, der kan præsentere publikum for Mews nye materiale, siger en tilfreds Gunnar Madsen.

SPOT Festivalen gør i øvrigt igen publikum opmærksom på, at der ikke kan garanteres plads for alle ved festivalens større navne – det må derfor tilrådes at møde op ved scenerne i god tid før koncertstart.

Hvad det øvrige program angår har svenske Anna Ternheim i øvrigt meldt forfald til singer/songwriter-programmet fredag på AroS – hun erstattes af Amalie Riis og Pernille Gunvad, som optræder 20 minutter med hver deres gruppe.
Mail til ROSA