ROSA

SPOT

SKANDALL

MXD
NYHEDER  
ANMELDELSER  
PROGRAM  
BANDS  
FOREDRAG & DEBAT  
ÅBNINGSAFTEN  
FOTO- OG VANDKUNST  
SPOT HISTORIE  
BILLETSALG  
KONTAKT  
NYHEDSBREV
TAK TIL  
FRIVILLIGE  

SPOT 11 i støbeskeen
Tiger Tunes i god "kommunikation" med publikum på SPOT 10.
(FOTO: Enok Holsegaard).
 
Forberedelserne til den 11. udgave af SPOT Festivalen er for længst gået i gang:

SPOT 11 kommer til at foregå i dagene 10.-11. juni og vil igen fokusere på den nye danske og nordiske musik, samt de musikalske trends, der rører sig netop nu.

I alt 80-90 bands fra Skandinavien vil blive præsenteret i løbet af de to festival-dage - fra otte-ni scener - og de første navne forventes offentliggjort i sidste halvdel af februar, hvorefter de vil blive præsenteret løbende indtil det endelige program foreligger.

Derudover vil SPOT Festivalen også bestå af et foredrags- og debat-program med både nationale og internationale aktører og debattører, der vil søge at sætte den aktuelle musikscene i perspektiv – og som vil give et par bud på hvordan fremtiden tegner sig inden for området.

Tim Christensen - i spotlyset på SPOT 10.
(FOTO: Morten Rygaard).
 
SPOT 11 afvikles i den centrale del af Århus - centreret i og omkring Musikhuset Aarhus, Ridehuset og VoxHall. En nærmere præsentation af rammer og scener følger når disse ligger endeligt fast.

Så følg med på denne hjemmeside, hvor alle programudviklinger, tilføjelser m.m. vil blive uploaded så snart de foreligger.

OBS - OBS: Samtidig er det ved at være tid for bands, at indsende materiale, hvis de skal komme i betragtning til SPOT 11. Læs mere her.


Ansøgningsfrist
Mail til ROSA